NuBeMi (uitgesproken als nubiemie) is een webshop in ondergoed en sokken voor zowel dames en heren maar ook meisjes en jongens. Niet alleen producten in effen dessin, ook met een leuke print. NuBeMi is gespecialiseerd in ondergoed en sokken en kan daardoor van ieder artikel in de catalogus de gewenste maat leveren. Sokken vanaf maat 23 voor de kinderen t/m maat 50 voor de volwassenen, ondergoed vanaf maat 86 voor de kinderen t/m XXL voor de volwassenen.

Middels slim voorraadbeheer kan NuBeMi direct uit voorraad leveren, zo wordt voor u de levertijd kort gehouden. Bestellen voor 15:00 uur betekent de bestelling de volgende dag in huis hebben.

Maar wat is nu de echte meerwaarde om uw ondergoed bij NuBeMi te kopen?
Alle producten die u bij NuBeMi besteld zijn verzegeld verpakt. Dit is voor u een garantie dat niemand anders deze heeft aangehad. Waar retourneren van aangekocht ondergoed bij menig andere webshop lastig is of helemaal niet wordt toegestaan, heeft NuBeMi juist een simpele retourprocedure. NuBeMi vindt het al vervelend genoeg dat de bestelling niet naar wens is en wil om die reden retourneren dan ook niet tot een lijdensweg maken. Het retourformulier is rechtstreeks vanaf de webshop uit te printen. Alleen de ongeopende verzegelde verpakkingen kunnen zonder probleem worden geretourneerd, geopende verpakkingen kunnen vanwege hygiënische redenen niet worden geaccepteerd.

Oprichter en drijvende kracht.
NuBeMi is een jong bedrijf, gericht op internetverkopen van ondergoed en sokken. Opgericht in november 2013, waarna op 4 maart 2014 de webshop live gegaan is. Toen werd het voor de klanten mogelijk om producten te gaan bestellen. NuBeMi is ontstaan uit iets wat ik, Michel Nuijten, graag wil opzetten en wil laten groeien. Vandaar ook een stukje van mijn eigen naam in de bedrijfsnaam. Ik ben de oprichter en drijvende kracht van NuBeMi. Ik heb een logistieke en administratieve opleiding afgerond. In mijn werkzame carrière ben ik op wat jaren in het transport na altijd werkzaam geweest in het magazijn. Met de combinatie van de hierbij opgedane ervaringen en mijn ideeën hoe ik mijn webshop wil runnen, ga ik op de NuBeMi-manier naar tevredenheid van de klanten de geplaatste bestellingen uitleveren. Juist door de toevoeging van Be in mijn bedrijfsnaam, dat zijn in het Engels betekent, geef ik aan dat ik het op mijn manier doe. 

NuBeMi is gevestigd in Brabant en als u mijn bedrijfsnaam verbasterd naar het Brabants dialect dan is de vertaling van de klank van de uitspraak “Nu Bij Mij”. En dat is nu precies waar je terecht kunt voor mooie en kwalitatief goede producten: Bij Mij.

facebook introductie foto

Overige gegevens:

Vestigingsadres: Rooistaartstraat 10, 5271 VA Sint-Michielsgestel, Nederland
Telefoon: 06-48469792

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.nubemi.nl

NuBeMi is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 59106042. Het btw-nummer is NL001748163B06.

 

Voordelen van NuBeMi.nl

icon-package  

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen boven €60,-

icon-package  

Gratis verzending naar alle overige landen bij bestellingen boven €100,-

icon-ideal  

Veilig betalen

icon-warning shield  

Altijd de beste prijs

icon-delivery  

Snelle levering

© Copyright 2021 - NuBeMi.nl | Website door BenF Media